/ Diary /

Rubrik i kubik

Jag har just sprungit runt som en galning här i huset för att fota kontrastbilder till uppgiften vi har fått i skolan. Det är svårt, speciellt eftersom det finns noll roliga saker här hemma. Jag börjar få lite panik, vi ju ska vara klara på måndag! Men men, det löser sig.

För övrigt har jag inte gjort något speciellt idag. Pluggat lite, nördat framför datorn, hämtat ett paket som innehöll en tröja till mig. Den är bara vanlig, svart och långärmad. Inget intressant, alltså.
/ Diary /

Snösnösnö


Såhär ser det ut på gatan utanför mitt hus just nu. Snö!
Det känns alldeles för tidigt med snö i oktober, eller så är det bara jag som inte hänger med riktigt och fortfarande tror att det är sommar.
I alla fall, första snön ger alltid en sån mysig känsla. Synd bara att det inte håller i sig till februari eller så.
/ Me /

Utmanad

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Blev utmanad av Lisa.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1.
Jag är jätterädd för vildsvin och björnar. Så fort jag är i en skog frågar jag någon om de finns där.
2. Jag gillar gulliga saker, typ ord. Snigel och fisk måsta vara de bästa orden som finns.
3. Jag är rätt blyg och skulle aldrig klara av att gå fram till någon jag inte känner och ta kontakt.
4. Jag klarar mig inte utan min grafräknare, seriöst! Vanliga miniräknare går knappt att räkna på enligt mig.
5. När jag var liten smörjde jag in mitt ansikte med tandkräm. Jag trodde att det var någon ansikskräm och ville vara duktig och smörja in mig själv. Mamma frågade förskräckt vad jag hade gjort när jag stolt kom och visade henne.
6. Så fort någon säger något som innehåller siffror måste jag räkna ut någon form av statistik över det. Nörd or what?
7. Det händer ofta att jag tänker på vad jag skulle skriva om mig själv i sånna här listor, men så fort jag ska göra en har jag glömt allt och har ingen aning om vad jag ska skriva. Jag tror att jag har dåligt minne.

Tyvärr är jag för lat för att utmana folk... haha. Jag skulle ändå aldrig kunna bestämma mig för vilka det skulle bli, så alla som vill får anta utmaningen :)