/ Diary /

Idol + Lars + min granne ;)

Har just tittat på Idol, och det finns nog ingen jag gillar betydligt mer än de andra. Hoppas dock att det går bra för Lars, han är ju härifrån stan! :D

Haha, jag måste bara berätta det här:
För ca 1-2 veckor sedan var min granne och hennes kompis på stan, och då såg de honom (Lars, alltså) där. Gissa vad de gjorde? Jo, de började filma honom! Sen såg han dem (och tydligen glodde han - vem skulle inte göra det när man upptäcker att någon filmar en?), och jag antar att de tyckte att det var liiite pinsamt.
Det känns så himla typiskt min granne att göra så här. Jag kan verkligen föreställa mig henne när hon står där och filmar och blir upptäckt ;)
/ Me /

Fyrtal i Linnéor


Usch, det regnar ute och jag sitter här och fryser. Som tur är har jag min mysiga Londontröja som värmer en hel del. Den stinker dock, så jag får försöka låta bli att lukta på den. Det är svårare än det låter, jag lovar!
/ Blablabla /

Sensation!

Vet ni vad? Idag har jag uppsatt hår. Tofs!
Det här är ungefär årets största sensation. Jag som hatar att ha hästsvans tänker ha det till skolan idag. Om jag inte tar mitt förnuft till fånga och släpper ut håret igen, dvs. Jag passar ju faktiskt inte i uppsatt hår.

Vilken frisyr brukar du ha? :)