/ Diary /

RIP

MIN DATOR HAR DÖTT!!!!! :((((((

Jag bara satt och målade naglarna och lyssnade på musik, och helt plötsligt stängdes datorn bara av och gick inte att sätta på igen. Pappa trodde att den bara hade blivit för varm eller något och att den skulle funka lite senare, men det gjorde den inte.

Men det är nog inte datorn som har slutat fungera, utan hårddisken. MINA BILDER!!! Risken att det inte går att fixa är nog ganska stor, och då är allt bara borta. Faaan.
Som tur är så har jag lagt över de viktigaste bilderna på en extern disk (typ semesterbilder och annat sånt där som man bara måste ha kvar), men ändå.

Nu sitter jag vid systers dator och deppar lite smått. Om jag inte kan få mina bilder måste jag väl i alla fall få en ny dator? Hahah.
/ Diary /

Marknad + bio

Hej!
Jag hade fullt upp hela dagen igår. På förmiddagen åkte jag till Nora och gick på marknad med Annie. Jag köpte  fjorton par strumpor och två filmer. Dessutom fick jag med mig en hel del naturgodis... hahaha. Det finns ju stånd där man får provsmaka, så då gjorde jag väl det. Ganska mycket. Ganska diskret. (Eller kanske inte.)

När vi kom hem bar det nästan genast av till busstationen för att åka till Örebro med Jessica och Annie. Vi såg Inglourious Basterds på bio och den var faktiskt riktigt bra. Rätt hemsk, men ändå rolig på vissa ställen :) Jag trodde att det skulle bli jobbigt att sitta i en biosalong i 2,5 timmar, men det blev det faktiskt inte.


Lägg märke till de snygga raggare-strumporna! Haha.

/ Diary /

Damdamdam!


Här är en del av mitt schema på torsdagar. Ser ni? Ser ni??
Klart att ni inte gör, för det finns inget att se. INGEN IDROTT! Världens håltimme istället men fatta - inte en enda jävla idrottslektion mer i hela mitt liv! (Förhoppningsvis...)
Åh, jag är glad.Update: Jag insåg just att jag kommer att ha fysik i SEX timmar på vårterminen. Varje vecka! Oj oj oj oj oj oj jag tror att jag somnar bara av tanken.