/ Diary /

Sista januari

Tjosan.
Jag och pappa har precis varit ute och övningskört. Tanken var att jag skulle träna på att sladda med bilen, men eftersom vi inte lyckades hitta någon bra parkering (utan bilar) fick jag nöja mig med att låta honom visa mig hur man ska göra när man får sladd på bilen. Läskigt! Jag hatar att sitta i en sladdande bil, även om jag vet att pappa har allt under kontroll. Det känns ju ändå som att man ska flyga iväg ner i ett dike rätt vad det är :P
När pappa höll på med sitt sladdande stod det en kille och råstirrade på oss, haha. Jag förstår inte vad det kan vara för kul med att titta på en bil som åker omkring litegrann...?

För övrigt har jag inte gjort (och ska inte heller göra) något speciellt idag. Bara lite plugg, såklart.
Fick förresten för mig att fixa lite ny design till bloggen, så vi får väl se om det blir av. Jag tror att jag vill ha den lite bredare än den nuvarande, så att det får plats med större bilder.
Men som sagt, vi får se om jag orkar ;)

/ Photo /

Eleven to five


Jag fick för mig att jag skulle redigera om bilden i förra inlägget, bara för att se skillnaden mellan hur jag redigerade bilder då och nu.
Jag kom fram till att det faktiskt är rätt stor skillnad, trots allt. Nu redigerar jag inte mina bilder alls lika mycket, och jag tycker (för det mesta) bättre om rätt ljusa bilder utan massor av texture-penslar.

Rätt skönt att veta att man förändras, faktiskt.
/ Blablabla /

Reeedan?

Jag blir lika förvånad varje vecka när jag upptäcker att det är helg. Nyss var det ju måndag!? Vart tar tiden egentligen vägen...?


Bilden är från april förra året.