/ Diary /

31 juli

Idag har jag varit i Örebro och handlat upp lite för mycket pengar för att mitt samvete ska må bra. Två tröjor, en kofta, örhängen, en väska (bara för att jag ska slippa sno systers) och ett par skor fick följa med hem.

Nu sitter jag och lyssnar på Melody Club som spelar på Putte i parken. Jag hör till och med publiken :O Haha. Imorgon ska jag dit. Yeeey!

Nej, nu har jag inget mer att skriva. Ciaao.

/ New in /

Vi är drottningar och kungar.

Idag har jag, syster och mamma letat runt efter en present till min morbror. Vi köpte dock mest saker till oss själva, haha. Jag fick med mig ett par skor från Skokanonen (och vi som bara skulle titta in eftersom vi aldrig hade varit där sedan de öppnade här i stan...). De ser ju inte alls nästan precis likadana ut som ett par jag redan har... (hej ironi!)

Imorgon ska vi åka till Örebro och då kan vi ju hoppas på att jag kan få spendera lite mer pengar. Någonting måste jag ju göra för lönen jag har fått från sommarjobbet? :D


Snyggt med mörkgrå strumpor då jag inte hittade några svarta.. haha.
/ Diary /

Som skuggorna från små grå lätta moln

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men plötsligt kan jag sova mycket längre på morgonen än tidigare. Då kunde jag knappt ligga kvar i sängen till klockan sju, och nu kan jag gå upp runt tio - halv elva. Måste väl bero på att jag inte tillåter mig själv att sova förrän klockan är ett - två på natten. Haha.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska våga gå ner... mammas kompis var/är här och jag orkar inte träffa henne eftersom jag säkert ser helt nyvaken ut och det är ju pinsamt. Hm... men jag skulle tro att hon har gått. Annars är det väl inte hela världen :P