/ Diary /

Nya glasögon snart!

Idag när jag jobbade var mamma iväg och fick mina glasögon lagade. När jag kom hem och satte på mig dem upptäckte vi att de var jättesneda, så vi cyklade ner till optikern igen och fick dem justerade.
När vi var där tittade vi även på bågar, eftersom jag vill ha nya glasögon (jag har ju haft de jag har sedan i sexan!). Tre par fick följa med hem, och på torsdag ska jag på synundersökning. Wah. Det betyder ju att det inte tar allt för lång tid innan jag får nya glasögon! Det hade jag verkligen inte räknat med (för bara ett par dagar sedan sa mamma att vi kunde ta det i höst). Men roligt... kanske.
Jag tror i alla fall att jag har bestämt mig för ett par av bågarna nu... :) Det känns underligt. Jag har ju alltid haft de jag har, hur ska jag kunna byta ut dem?

Nu tänkte jag försöka gå ut på en liten promenad. Om jag överlever värmen, vill säga. Som vanligt vill jag ha jeans på mig (eller möjligtvis trekvartslånga byxor), men jag kommer fasen inte att stå ut. Nej, nu tar jag på mig shorts. Hjälp. Jag känner mig så sjukt obekväm i det att det inte är sant. Jag får panik bara av tanken... usch. Men nej, bort bort bort med tankarna så kanske det går bra.


/ Diary /

Keep your hand in mine.

Igår kväll/natt satt jag uppe och bara nördade videos på youtube, haha. Jag har helt snöat in på covers som folk har gjort av olika låtar just nu. Den här är ju bara för bra. Älskar låten och killen som gör den är ju sjukt duktig.

Jag har kommit på att det är sjukt hur mycket vissa låtar kan få mig att gråta. Varenda gång jag hör dem.

/ Photo /

Again.
Det börjar faktiskt kännas lite enformigt att mest fota blommor hela tiden. Jag vill fota massor av andra saker också, men det står helt still i hjärnan på vad det skulle kunna vara... suck.

Idag har jag varit på IKEA och köpt en ny matta :) Jag hade två stycken förut som var små och runda. De låg aldrig på rätt ställen (kanske för att jag flyttade runt dem hela tiden?), så jag hoppas att det blir bättre med den nya. Den är inte riktigt lika... flyttningsbar. Även den här är röd (men tyvärr inte sådär lurvig som jag ville ha).