/ Diary /

Självporträtt


Jag har suttit och försökt förstå mig på Illustrator en stund nu... det är svårt! Eller så är det bara jag som inte är tillräckligt öppensinnad för att kunna acceptera att det inte är likadant som Photoshop.

I alla fall så försökte jag rita ett litet självporträtt, och ni ser ju det otroligt fina resultatet ovan... haha. Att rita har aldrig varit min starka sida (och den här bilden är ju inte heller särskilt noggrann).
/ Diary /

30 (Seconds to) Mars

Så har man tagit sig igenom ännu en måndag då. Imorse när väckarklockan ringde trodde jag att det var en äggklocka som ringde för att potatissalladen jag drömde om hade kokat klart (sen när kokar man potatissallad?). Jag blev grymt besviken när jag insåg att jag var tvungen att gå upp, haha.
Det borde gå att lagra de första tankarna man får när man vaknar på morgonen, för de är alltid så knäppa. I alla fall mina... jag kan få för mig precis vad som helst.

Bilderna är fotade i somras... eller våras... eller höstas.

/ Food /

Jordgubbsprinsesstårta


Idag fyller pappa år, och det innebär förstås tårta. Med jordgubbssmak (dock tyckte jag mest att det smakade vanlig prinsesstårta).