/ Diary /

The ultimate defense is to pretend.


Jag börjar ångra luggen, den är störd. Men det är en förändring, och just nu känns det som att alla förändringar är bra.

Jag insåg förut att jag aldrig kommer orka ens försöka förstå någon kemi. Gött att vi snart har halvkursslutprov. Hej IG!
/ Me /

Klippklipp - ny frisyr

Jag hade tänkt klippa min lugg litegrann, så att den blev lite mer som den var förut. Klipp klipp, och en rätt stor del av den utsparade luggen försvann (jag har ju inte klippt den på många månader). Sen fick jag för mig, efter lite övertalning av syster, att klippa ännu lite till, så att det blev en pannlugg. Sagt och gjort, så nu sitter jag här med en (lite ojämn och konstig) lugg i pannan. Jag vet inte vad jag ska tycka, haha :)

Jag har hittat det bästa sättet att tänka när man har beslutsångest och inte riktigt vet om man ska göra någonting eller inte: "Jag gör det fort!". Innan man hinner tänka allt för mycket, liksom. Det brukar ju för det mesta gå bra.


Det är svårt att både försöka ta en bild på sig själv och hålla ett papper för blixten för att få ett mjukare ljus, haha ^^

/ On my mind /

Fake it if you're out of direction.

Tittade just igenom sånt jag skrev för ett år sedan, och trots att saker och ting har ändrat sig upptäckte jag något jag skrivit för precis ett år sedan som stämde väldigt bra in nu också. Liknande situation, samma känsla.

"[...] Skratt i bakgrunden. Hon skrattade. Jag skrattade. Fejkskratt för min del. [...]"
- 081128

Fejkfejkfejk. Så känner jag mig just nu.


Förresten har den här helgen varit otroligt lång, och det är dåligt. Riktigt dåligt.

Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen blir bättre.