/ Diary /

Mot London!

Klockan fem imorgon bitti åker jag iväg till London och kommer hem på söndag. Min familj får inte följa med, moahaha! Nejdå, men jag ska åka med Annie och hennes familj :)

Ni får ha det så bra! Det ska jag försöka ha i alla fall :)

Om ni vill får ni väldigt gärna kommentarsbomba medan jag är borta. Skicka gärna massa onödiga kommentarer så att jag får något roligt att läsa när jag kommer tillbaka :D
/ Diary /

Call the clouds and listen closely.

Jag vaknade för typ en timme sedan och tyckte inte att det var så stor idé att somna om, trots att klockan bara var halv sju. Imorgon kommer jag väl behöva gå upp runt fyra på morgonen, så det vore väl inte allt för smart att sova jättelänge idag.

Idag måste jag packa och sådär, för imorgon åker jag till London! :) Wiie. Att packa kan vara rätt kul (mycket bättre än att packa upp i alla fall), bara man kan bestämma sigför vilka kläder man ska ha med sig. Sora problem, det där! Och eftersom vi inte checkar in något bagage får man ju bara ha en liten resväska på 10 kg (som går som handbagage). Ujujuj, hur ska det här gå? :P

Nej, nu ska jag nog gå ner och äta frukost. Gröt, you know ♥


Bilden kommer härifrån (använder pappas gamla jobbdator, och här har jag inga egna bilder).

/ Me /

Hejdå hår


Jag var som sagt iväg och klippte mig idag, och såhär blev resultatet. Mitt hår är kortis! Litegrann i alla fall. Jag brukar alltid bli missnöjd och tycka att det blir för kort efter frisörbesök (för jag klipper nästan alltid samma längd). Smart av mig att göra om samma misstag gång efter gång efter gång efter gång... ja, ni fattar. Men nu bestämde jag mig för att INTE bli besviken över längden. Blir det kort får jag väl skylla mig själv som säger att frisären ska ta av en bit? Nejmen dit jag vill komma nu är väl att jag inte tänker sitta och gråta över att håret är för kort. Jag tänker inte ens vara missnöjd, för det växer ju ut rätt fort ändå.
Och nu får jag det säkert att låta det som att jag just har rakat skallen eller något när det egentligen bara handlar om typ sju centimeter.

Alltså, jag kan verkligen babbla på om mitt hår hur länge som helst (det kanske ni har märkt..?), men jag ska bespara er från det.

Och största frågan just nu är varför jag sitter här och skriver när jag egentligen borde försöka skriva på en jäkla religionsredovisning om protestantiska kyrkan (kul att vi fick den tråkigaste kyrkan då... inte ens någon rolig frikyrka ju >.<). Men det känns för svårt så jag antar att jag får gå och dö eller något.
Seriöst, jag vet inte riktigt vad som är med mig just nu. Jag bara babblar ju om skitointressanta saker som värsta idioten. Bäst att jag avslutar det här inlägget innan jag hinner börja skriva om massa andra onödiga saker.