/ Diary /

30 april

Alla (okej, inte alla men många) andra: Woho, valborg! Supa!!!
Jag: Woho, kungens födelsedag! Sy klassflagga!!!

Okej, jag känner inte så woho om kungens födelsedag. Inget woho alls, faktiskt. Men det kändes bra att skriva det ändå.

En del av klassen ska i alla fall träffas ikväll och sy klassflaggan som ska sitta på vår hövagn när vi tar studenten. Och så ska vi grilla. Det kändes lagom udda att gå hem genom skogen med en Ica-påse som bara innehöll ett paket kött. Jag gick liksom runt med kött? Haha. (Det som låter mest udda är ju egentligen att kött är ett sånt fult ord.)
/ On my mind /

Allt som är och allt som varit.

Skrivet 8 mars 2010:

Februaritorsdag.
Allt känns fel – platsen, folket, jag. Alla skrattar och verkar glada, medan jag inte lyssnar, inte säger ett ljud, inte ger minsta lilla signal på att vilja vara med i samtalen. Vill jag det? Nej. Ingenting som någon säger intresserar mig, musik känns bättre än prat.

[...]

Vi kommer ut i kylan och ju närmre matsalen vi kommer, desto mer panik får jag. Jag klarar inte att sätta foten där inne bland alla människor, bord och mat som folk garanterat kommer att gnälla på.


När jag går in igenom dörren och genom korridoren mot matsalen går mitt hjärta i hundraåttio och min enda tanke är att jag måste bort, bort, bort. Jag går långsamt så att J och N hamnar en bit framför, och så fort de går runt hörnet mot matsalen smiter jag in på handikapptoaletten och sätter mig sakta på toalettlocket. I hörlurarna sjunger Jocke ”håll ditt huvud högt”, men istället för att göra så dunkar jag det i väggen och låter tårarna komma som en följd av paniken.


Jag kan fortfarande minnas och känna precis de där känslorna så jävla väl.
/ Diary /

Torsdag (men varför känns det som fredag??)


Jag var himla nära att "råka" glömma att sätta väckarklockan på ringning igår kväll. Jag ville försova mig för jag vill inte ha biologi och skriva mitt jäkla tråk-arbete.
Jag aktiverade dock alarmet på väckarklockan, men det hade inte ens behövts. Jag hade inte lyckats försova mig ändå. Vaknade strax före sex, dödstrött men utan att kunna somna om. Kul.
Jag har just skrivit ut min projektrapport, yey! Den är ful men det känns så jäkla gött att ha den klar.
Nu ska jag ta mig iväg till skolan för att ha den där jobbiga dubbeltimmen i biologi. Ciao!