/ Diary /

Tvättskills!Här ser man lite av mitt rum. Stökigt är det!

Slutade vid 12 idag, gick på lunchföredrag sen (gratis lunch liksom!). Nu har jag druckit kaffe och stoppat in en maskin tvätt. Vettefan om det blev rätt alltså. Säkert tokfel för jag hade ingen aning om vilka fack jag skulle hälla tvättmedel i. Det blev säkert pulver där sköjlmedlet ska vara... är det illa?
/ Diary /

Måndag

Idag har jag gått i skolan från åtta till fem. Jag har varit på banken, köpt stift till min penna, beställt en bok om civilrätt, handlat och gjort ett färdighetsprov i matte som man måste göra för att få tenta kursen (och klarat det med 10/10 poäng!). Jag har varit mycket duktig idag, med andra ord. Så duktig att jag la ner 5:75 kr på en Snickers-bit som jag snart ska äta. Inte varje dag man kan lyxa till det så mycket när ens studiebidrag + lån har betalats ut till fel bank så att man inte har en jävla aning om vart de där 10 000 kronorna har tagit vägen. Fattig student var det här.
/ Diary /

Lianer av stål!Min phaddergrupp! Vi är så bra att vi lyckades få det nolleuppdrag vi ville. Så nu blir det att försöra för andra sektioner, måla deras grejer i BLÅTT (för det är blått det ska vara minsann!) och sådär.
Att ingen annan ville ha det hr uppdraget behöver vi ju inte låtsas om, vi var bäst ändå :D

(Min blogg är typ sjukt ointressant nu, men det finns liksom inte riktgit någon tid till den och speciellt inte till att fota.)