/ Diary /

Jealous minds think alike.Igår:
Träffada kusinerna och gå på Nobelmuseet. Kul med kusinerna, mindre kul med Alfred Nobel. (Var där med skolan för ett år sedan.)
Köpa mat på Kronis med Jessica, Julia och Annie och laga den (vi är bra på matlagning. Fast man kanske inte kan misslyckas med tacos).
Mysa, skratta, prata, äta godis och sova i husvagn ♥

Idag:
Vakna av att folket pratar (eller av någon annan anlening). Äta lite mer godis. Åka hem från en mycket trevlig campingtur (minus tur).
Skriva lista på vad som ska tas med till Lund och vad som ska köpas. Trodde inte att ta med-listan skulle bli dubbelt så lång som köp-listan, men det blev den. Har säkert glömt massor.
Jag är arg på jävla spotify som inte fungerar. Står bara att det har krashat, bajs.
/ Diary /

Falla fritt.

Mina tårar blandas med regnet för det jag såg och det ännu värre jag kunde sett om jag kommit en liten, liten stund tidigare; rädsla. Jag är så jävla rädd.
/ Diary /

29 juli

Idag har jag träffat folk. Imorgon lär bli en slö tråkdag. Och på fredag ska jag träffa mina kusiner från Solna samt sova i husvagn med de bästa (fyra pers i en dubbelsäng: inga problem).

Just nu hör jag Europe som spelar genom mitt öppna fönster. Det hörs himla bra från Putte i parken hit, i alla fall vissa scener (stora, tydligen). Jag planerar att lyssna på Melissa Horn på lördag. Såhär hemifrån, haha. Får hoppas att det hörs hit då.
(Förresten ser man en massa campingfolk ibland. Sjukt konstigt när folk som inte är från Karlskoga liksom... åker hit.)