/ Diary /

Borta.

Hallå!
Jag sitter i Göteborg nu, åkte hit i fredags och åker hem idag. Har hunnit med Liseberg och lite shopping. Just nu längtar jag mest bara hem, för jag har nämligen köpt kameran som nu ligger och väntar på mig på Willys där hemma i Karlskoga. Kan knappt vänta tills jag får prova den!
/ Food /

Vänder och vrider.

Havrekligröt med lite kanel, banan och smultron. Smultronen gjorde det supergott!

Jag kan knappt sova nuförtiden. Ligger vaken flera timmar på kvällen, vaknar tidigt tidigt på morgonen och kan inte somna om. Det är så fruktansvärt irriterande! Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Sluta använda vinteristoppstäcket kanske, så jag slipper bli varm i alla fall?

Nu ska jag dricka kaffe och sen skynda ut på promenad så jag hinner tillbaka innan jag blir kissnödig haha. Hajdo!
/ Diary /

Kompakt.


Åh, vet ni hur gärna jag vill ha en sån här? Känns som att jag inte kommer klara av hösten utan en kompaktkamera som inte är allt för jobbig att varken ta med sig eller trycka upp i folks ansikten. Vill kunna dokumentera lite mer vardagsgrejer, för systemkameran orkar jag inte bära runt på så ofta. Tråkigt men sant.

Ungefär 3000 kr kostar denna kamera. Kanske lite dyrt, men jag vill inte ha någon annan. Och jag fick ju precis lön. Ska nog köpa, trots att jag känner hur pengarna redan har runnit iväg lite för mycket.