/ Diary /

Fyra veckor.Nu har jag sommarlov på riktigt! Jobbade sista dagen innan min fyra veckors semester idag. Skulle jobbat imorgon också, hade så himla gärna gjort det trots att det är supersegt, men jag ska på min första begravning någonsin. Morfars.
/ Diary /

Ett litet hej.


Jag tänkte mest bara slänga in ett litet hej och säga att jag lever, men jobbar största delen av min vakna tid. På jobbet äter jag tårta och massa bananer, mördar flygande helikoptrar med en stor skjutgrej, dricker fyra koppar kaffe om dagen, tittar på skjutningar med granatgevär som får hjärtat att tryckas till i bröstet samt har det trevligt med bazookan som står på mitt kontor. Fast mest sitter jag och håller på med dokument som talar om hur bra de där vapnen ska vara. Roligt, yes.

Midsommar tillbringades med halva gamla NV3bTE3. Grillning och lekar och åh, vad jag tycker om er. Måste få de där bilderna snarast.

Annars målar jag naglarna i en nyinköpt knallrosa nyans samtidigt som döden hänger i luften, ligger på marken, flyter med vattnet, brinner med elden, är närvarande överallt omkring mig.
/ Diary /

Söndagssysslor.Hej på er! Den där underbara helgkänslan börjar långsamt avta nu när helgen går mot sitt slut. Imorgon blir det till att gå upp 06:15 igen, vilket jag inte direkt ser fram emot. Men men, jag är ändå glad att jag har ett jobb så jag ska inte klaga.

Klockan är bara tolv och jag har redan hunnit med att handla mat med mamma och påbörja brödbakning. Det är betydligt mer än jag gjorde under hela gårdagen, som mest gick ut på att sträcktitta på How I Met Your Mother. Och baka snickerskakor.

Nej, nu ska jag fortsätta med brödet, äta lunch och sen försöka fixa mitt kaosrum. Golvet är min garderob, skojar inte. Lite sysns ju på bilden. I garderoben ligger alla mina gamla kläder jag inte använder och på golvet/halvt i resväskor ligger mina användningsbara kläder. Ni kan ju tänka er hur roligt jag har varje gång jag ska försöka leta reda på ett visst plagg. Speciellt om det är ett svart linne, helt omöjligt.
Puss!