/ Diary /

Välkommen hem.

Jag fick äntligen tillbaka min dator idag, efter två veckor utan den. Så himla underbart. Samtidigt som det har varit rätt jobbigt att vara utan dator har det nog varit lite lärorikt sådär. Jag har hunnit med en massa saker, som att lyssna på P3 all min lediga tid och nästan stickat klart en halsduk. Men jag är otroligt glad över att ha tillbaka datorn nu, för jag har verkligen velat men inte kunnat lyssna på Bright Eyes i två veckor nu.

Lite jobbigt är det ju förstås att alla bilder osv är borta från datorn, men som tur är kopierade jag över det mesta på en hårddisk hemma i januari. Dock undrar jag lite hur jag ska överleva utan Photoshop tills jag kommer hem i påsk.

/ Diary /

28 mars

Jag har haft en himla bra (och lång) helg. Min dator blev äntligen upphämtad och Annie var här nere på besök. Som jag längtat efter att hon skulle komma! Vi hade ju inte setts på två och en halv månad, lite stört sådär. Helgen har alltså varit fylld av filmtittande, shopping, matlagning, godisätning, MCR-dvd, stadsvandring, botaniska trädgårdens växthus (perfekta stället att tina upp från den kallaste helgen på länge) osv.

Nu är jag tillbaka i skolan igen och för tillfället sitter jag mest och funderar på hur mycket isolering som finns i väggarna här. Man blir störd av att plugga, jag lovar.
/ Diary /

1 vecka

Idag firar jag en vecka som datorlös. Under den här veckan har jag bland annat stickat över 3100 kvadratcentimeter halsduk. Och nu är mitt garn slut, så jag måste köpa mer mycket snart (vad ska jag annars sysselsätta mig med?).

Jag blir så sur på att de ska komma och hämta min dator. Eller, det är ju asbra att de kommer och hämtar den och fraktar den till reparationen, men grejen är att man inte kan få veta i förväg när under dagen de tänker komma, och inte ringer de innan heller. Jag kan ju fasen inte sitta hemma hela dagen och vänta? När de kom i måndags var jag ute på en åker med skolan och så skulle de komma tillbaka igår istället, men det gjorde de inte. Får se om jag missar dem idag då, om de ens kommer. Stört.

Förresten! What's up med alla besökare här igår? Mååånga fler än någon annan dag den här veckan, skumt. Men himla kul (synd bara att mina blogguppdateringar dog i samband med min dator).

Och på fredag kommer Annie!!!! :D :D :D