/ Diary /

Vecka 22

Jaha, så var helgen slut då. Inte för att det spelar mig någon som helst roll - i princip varje dag de senaste två veckorna har sett exakt likadana ut, vardag som helg. Men den här veckan händer det grejer!
Tenta på onsdag, sen SOMMARLOV.
Åka hem till Karlskoga på torsdag (frågan är ju hur jag ska få med mig all packning på tåget? På BUSSEN?).
Åka till Annie i Linköping på fredag och se Lillasyster!!! Och hem igen på lördag.
Himla flängande omkring, men det är trevligt. Jag börjar tröttna lite på min vakna-frukost-plugga-lunch-plugga-promenad-kaffe-gossipgirl-middag-göra-ingenting-sova-rutin nu.

/ Food /

Strawberries, banana, ice cream, ♥

Lycka i en skål: vaniljglass, banan och massa jordgubbar. Så otroligt gott!
/ Diary /

Inte min dag.

Gud vad jag har flängt runt idag alltså. Jag har handlat på först Ica, sen Willys. Och eftersom ingen av affärerna hade den glass jag ville ha (nej, jag är inte flexibel när jag väl har bestämt mig) cyklade jag till Lidl. De hade den inte heller. Då cyklade jag vidare till ett annat Ica, världens omväg jag inte ens visste säkert hur jag skulle köra eftersom jag blev stoppad av först vägbygge och sedan någon cykeltävling. Mitt i irrandet stoppar en kille mig och frågar efter vägen till någon kiosk. Jag säger var jag tror att den ligger och hoppas, hoppas, hoppas att jag inte körde iväg honom åt fel håll. När jag äntligen kommer fram till Ica #2 hittar jag min glass. Lycka. Cyklar hemåt och provar en annan väg - en cykelväg jag är rädd leder rakt åt helvete. Men det visar sig vara en genväg så jag kommer nästan rätt på mitt hus. Rätt på Willys i alla fall. Ännu mer lycka.