/ Diary /

Nöjd, nöjd, nöjd (mannen här är väldigt nöjd)Jag har just insett hur himla lätt jag har för att känna mig duktig nu för tiden. Jag blir på riktigt stolt över mig själv utan att behöva göra särskilt mycket. Det räcker med att laga mat som ger matlådor, tvätta, träna, städa, plugga litegrann eller liknande. Inte allt på samma gång då alltså, utan en av dessa saker gör att jag känner mig duktig resten av dagen ungefär.

Vad jag ville säga med det här är väl ungefär att det faktiskt är möjligt att gå från att känna att ingenting man gör är tillräckligt bra och att man alltid kan göra lite mer, till att känna sig nöjd och uppskatta det man faktiskt gör istället för att känna sig dålig över det man inte gör. Hur den här omvändningen går till har jag dock tyvärr inget svar på.

Just nu känner jag mig i alla fall himla duktig som har både tränat och lagat mat igår OCH idag. Att det där pluggandet jag skulle gjort idag inte blev gjort väljer jag att bortse ifrån... Jag får helt enkelt göra det imorgon istället.
/ Me /

HårfärgEfter att jag tonade håret igår fick det ungefär sån färg som på bilden. Fast håret är lite blött, så det kanske inte riktigt stämmer (jag orkade inte vänta på att det skulle torka nu för att ta bilden haha). Det är egentligen inte särskilt stor skillnad mot hur det var innan, bara lite mer åt det röd/orangea hållet. Jag har ju ärvt en del rödhåriga inslag av pappa (han har/hade röd mustasch, haha!), som t.ex. fräknar, superblek hud som inte kan bli brun och några små röda partier i håret, så att bli lite mer rödhårig känns ju inte så konstigt.

Nu sitter ja och dricker mitt favoritte som smakar lite som pepparkaka. Var och tränade step tidigare ikväll och jäklar vilket svårt pass det var! Hängde absolut inte med, men jobbigt var det ändå. Tiden gick ju riktigt fort också eftersom jag var så himla koncentrerad på stegen. Det är ju rätt bra i och för sig!
/ Everyday pictures /

Effektiv helg!Jag har haft en himla bra helg hemma i Karlskoga. På en och en halv dag hann jag med att göra en massa saker; köpa tårta, prova skor, vara mupp på Kronhallen (bilden längst upp till höger haha), ha lite släktkalas, äta plankstek, träffa Annie, tona håret, dricka kaffe med familjen, mysa med syster, besöka mormors nya lägenhet osv. Jag längtar redan tills jag ska åka hem igen, tänk allt julmys! Baka pepparkakor, göra knäck, klä granen, dricka glögg och inte plugga. Jag ska minsann kötta på med statistikpluggandet nu, för jag vill verkligen klara tentan och få ett helt pluggfritt, nästan en månad långt jullov.