/ Clothing /

Thank you for the hostmedicin


Lite såhär ser jag ut idag

Underbart med fredag! Hade bara en labb och en föreläsning (som vi fick sluta en hel kvart tidigare ifrån, galet??) idag. Sen har jag varit på vårdcentralen och kollat upp mig eftersom jag har så JÄVLA ont i revbenen och ryggen på ena sidan när jag hostar. Nu har jag fått receptbelagd hostmedicin i alla fall så jag hoppas att den fungerar så jag slipper hosta och få ont.

Ikväll är det sittning som gäller. Känner mig ju dock inte så himla taggad på annat än efterrätten haha... men det blir nog bra ändå!
/ Diary /

Stolt


Gammal bild

Ni skulle bara veta hur duktig jag känner mig just nu! Idag har jag nämligen varit i skolan till 12 och sen pluggat och tvättat hela eftermiddagen. Fyra maskiner, fasen vad lång tid det tog. Speciellt eftersom torkskåpet var konstigt och knappt blev varmt så att kläderna torkade superlångsamt.
Nu sitter jag mest och är stolt över mig själv, dricker te och tittar på idol. Försöker undvika att hosta också, eftersom jag får smärtorna från helvetet i revbenen när jag gör det. Det gör i princip ont bara jag andas. Jag har nog hostat alldeles för mycket den senaste veckan.
/ Diary /

På bättringsvägen, förhoppningsvisHej på er! Det var visst ett litet tag sedan det hände någonting här. Jag har haft fullt upp med att hosta, ungefär. Men nu känner jag faktiskt att jag kanske börjar bli lite bättre! Igår var första dagen på en vecka som inte slutade med att jag la mig i sängen på eftermiddagen och inte kom upp mer. Och jag är så sjukt glad över hur mycket jag har sovit inatt! Fick visserligen hostattacker då jag hostade konstant i tjugo minuter, men när jag väl somnade sen så vaknade jag bara ett par korta stunder under natten. Om någon undrade, alltså.

Idag har jag haft en föreläsning och ska tillbaka till skolan om en stund. Slutar inte förrän vid fem, men det är ju faktiskt rätt mysigt att komma hem sent ibland också. Som omväxling från att sluta 12 alla andra dagar, hehe...