/ Diary /

Är det här det bästa livet hade att ge?

Ja, jag bloggar dåligt men det beror på att all inspiration och motivation har försvunnit. Jag känner lite hur jag börjar förlora fattningen, att jag försvinner ur mig själv och låter det inre kaoset styra. Men det är okej, för jag har saker att se fram emot som gör att jag inte försvinner helt. Till helgen kommer Annie, sen valborg, sen projektinlämning (och det jag ser fram emot här är såklart att lägga skolprojektet bakom mig).

Jag har så mycket jag vill skriva. På kvällarna ligger jag och skapar texter i mitt huvud. Arga, ledsna, glada. Ingenting skrivs visserligen ner, men det är ju så jag oftast gör. Mina tankar är alltid i textform, jag tänker texter snarare än tankar. Letar formuleringar, försöker hitta de bästa ordvalen. Och jag borde verkligen börja skriva mer.
/ Diary /

1, 2, 3

Godmorgon!
Jag sitter här med morgonens andra kopp kaffe. Råkade vakna och vara pigg en timme innan väckarklockan skulle ringa, så nu har jag lite tid att fördriva. Kanske är det dags att packa upp min resväska nu? Så himla tråkigt, men det måste ju göras.

Kan även passa på att berätta hur duktig jag känner mig över gårdagens träning. Det blev någon form av intervaller, där jag joggade förbi tre lyktstolpar och sedan gick (i snabbt tempo då) förbi en i 30 minuter. Och sedan 35 minuter vanlig promenad. Just joggning är ju någonting jag tycker är fruktansvärt tråkigt, men när jag fick gå lite hela tiden gick det faktiskt väldigt bra! Jag vill alltid ha ett mål jag kan se där jag får sluta springa för ett tag, hatar att bara mala på liksom.

Nej, nu blir det dags att ta mig an resväskan. Ha det bra!

/ Diary /

Hejdå huset

Om drygt en timme är det dags för mig att ge mig iväg för att åka lite buss, lite tåg, lite mer tåg och ännu en buss och till slut landa i min lägenhet i Lund. Är varken särskilt sugen på att resa i en massa timmar eller att börja plugga igen efter lovet, men jag får väl stå ut. Om en och en halv månad är det ju lov igen.