/ Food /

Mycket att göra

Idag är det packning som står på schemat! Imorgon flyttar jag ner till Lund, så det är väl dags att sätta fart med det nu. Dessutom måste jag lämna tillbaka en bok på biblioteket, säga hejdå till skogen genom en joggingrunda samt färga håret. Och ikväll ska jag träffa Annie. Aaaahhh, hur ska jag hinna allt!?
 
Dagens frukost: havregrynsgröt med kanel & kardemumma & banan, apelsin, kaffe.


/ Food /

Dör så gott

Idag har jag en sån där dag då jag gör en del vettiga saker, till skillnad från igår. Jag har varit ute på en långpromenad, skrivit en packlista och just nu håller jag på och tvättar kläder och fixar naglarna.
 
Dagens lunch blev kallrökt lax, kokt ägg, avocado, broccoli, blomkål och en klick philadelphia. Satan vad gott det är med kallrökt lax alltså. Varför kan det inte vara lite billigare? Skulle nog köpa det jämt i så fall... (Men passar på när jag är hemma och föräldrarna betalar maten hehe.)
Bara för att jag har varit så frusen de senaste dagarna blev det grönt te till lunchen också.
 
/ Diary /

Coffee

Just nu sitter jag och dricker lite kaffe och tittar på Modern Family. Om ett par timmar ska jag träffa Annie och gå en promenad, så fram tills dess ska jag väl mest bara fortsätta fördriva tiden. Rätt mysigt ändå att sitta i tjocktröja och dricka något varmt när man fryser, som jag gör nu. Riktig höstkänsla!