/ Diary /

SlösöndagLite såhär såg det ut framför mig för en liten stund sedan. Efter att ha tillbringat hela dagen i sängen och blivit riktigt illamående efter min sjukt sena lunch (klockan 15!!! Har nog aldrig ätit lunch så sent förut) velade jag fram och tillbaka säkert 20 gånger över om jag skulle åka iväg och träna eller inte. Det slutade med att jag åkte iväg ändå, och det är jag glad över nu. Så ja, jag kom hem för en liten stund sedan och åt en frukostaktig middag: banan, hallon, naturell yoghurt och K-special. Och kaffe till det. Himla gott!
/ Clothing /

Truth be told as we lay down low.Lite såhär ser jag ut just nu. Ny tröja som köptes igår, från H&M. Nu ska jag springa iväg till bussen för ikväll blir det utgång i Malmö. Puss!
/ Everyday pictures /

Studentgarderob

Jag tänkte visa er hur min garderob ser ut, mest bara för att jag tycker att det är konstigt att jag inte riktigt får plats med mina kläder. Har man bara ett smalt litet skåp i köket måste man ju ställa det som inte ryms där någon annanstans... och hur många andra ställen än garderoben finns det? Så ja, såhär ser det ut i min garderob just nu:Lite slarvigt vikta/inmosade kläder, teer, kaffe, ananas, diverse alkoholhaltiga drycker, saft, varma koppen, C-vitaminbrus, glödlampor, glöggmuggar, plastfolie. Och bakom allt ligger en del verktyg, sysaker och en massa mer grejer som jag inte har en aning om vad de är just nu.