/ Diary /

Gräsklippning och vilda svin

Godmorgon!
Imorse vaknade jag halv åtta av att någon klippte gräset här i närheten. Blev lite sur, tänkte försöka somna om. Det gick dock inte, eftersom mamma var i köket och bakade paj och råkade tappa en massa grejer så det lät högt ända upp till mitt rum. Så det fick bli att gå upp tidigt idag!
 
Just nu sitter jag mest och väntar på att frukosten ska smälta lite så att jag kan ge mig ut och jogga. Skittråkigt att bara vänta och jag vill helst lägga mig i sängen igen, men då kommer jag nog inte upp igen så jag kämpar för att hålla mig uppe.
Blev just lite rädd för att ge mig iväg dessutom när jag såg i dagens tidning att det hade varit vildsvin i trädgårdar bortåt där spåret jag ska jogga i ligger. Vildsvin och björnar är fasen min största skräck med skogen. Skulle dö bara av rädsla om jag råkade stöta på något sånt läskigt, vilt djur.
 
Borde köpa nya shorts att motionera i, dessa är från när jag var typ tio-elva år HAHA.
/ Everyday pictures /

Cykeläventyr

Igår åkte jag och syster ut på en cykelrunda till Lunedet. Det blev totalt ca 2,5 mil och det tog faktiskt mycket kortare tid än vad jag trodde att det skulle göra. Själva cyklingen enkel väg tog knappt en timme och jag hade förväntat mig att det skulle ta ungefär tre timmar... Lite dålig uppskattning där.
 
När vi kom fram hade vi lite picknick och sen gick vi och tittade på djuren som finns där. Klappade mysigaste fåret gjorde vi också!
 
 
 
 
 
/ Food /

You better dance to the beat of living

Av någon anledning så känns det som att jag har gjort en himla massa saker idag, men när jag tänker efter så har jag inte det. Imorse var jag ute på en joggingrunda och i eftermiddags handlade jag mat. Ändå har tiden bara flugit iväg, precis som om jag har varit sysselsatt hela tiden. Mysko...
 
Såhär ser jag ut just nu!
 
När resten av familjen åt pannkakor till lunch åt jag detta. Gott!