/ Diary /

Don't want to live in a dream one more day

Hej!
Nu kommer uppdateringen här förhoppningsvis bli bättre. Jag har nämligen jobbat klart för i sommar, så jag har två månaders lov då jag inte ska göra någonting framför mig. Man kan ju tycka att jag borde hinna med lite bloggning då. Jag har redan hunnit bli uttråkad av att vara ledig, så vi får väl se om jag kommer lyckas överleva sommaren.
 
Finfrukost på café idag med familjen för att fira semestern.
 
/ Diary /

HEYY

Död är väl ganska rätt ord för att beskriva bloggen den senaste tiden. Jag har mest jobbat och inte gjort så mycket mer. Man känner sig inte direkt så jättepepp på att sätta sig framför datorn när man kommer hem efter en hel dag framför en dator på jobbet. Men jag har bara en vecka kvar nu innan jag får sommarlov på riktigt, och då blir det nog mer bloggning.
Ha det bra tills vi hörs igen!
/ Diary /

Vågor

Jag måste säga att det är himla trevligt med en mjukstart på första jobbveckan. Under den här lediga dagen har jag mest bara hängt omkring och bakat rabarberpaj. Syster vågade även mitt hår (hur kan det ens ta så lång tid som en timme?) så nu känner jag knappt igen mig själv när jag tittar i spegeln.
Nu blir det årets första grillning för min del! Gott!