/ Diary /

Snart lov!

Hallå kära vänner!
Nu är det tänkt att det snart ska vara slut på tiden med dessa tråkiga uppdateringar utan bilder (och utan uppdateringar alls..). På lördag åker jag nämligen hem till Karlskoga för att vara där i två veckor, och då kan pappa förhoppningsvis fixa min dator eller så kan jag använda min gamla. Jag litar inte tillräckligt mycket på den här datorn just nu för att våga lägga in några bilder.

Nu har jag faktiskt fått känslan av lov. Har bara en studieresa kvar imorgon som visserligen kommer ta hela dagen, men förhoppningsvis blir det spännande att gå runt och titta på åkrar och träffa en lantbrukare (varför känns det som att vi alltid håller på så himla mycket med åker, jord och natur? Aja, roligare än en massa teknikämnen i alla fall).

Vi hörs snart!
/ Diary /

Fullt upp

Hallå!
Min dator går att använda litegrann, men jag gör det helst inte eftersom det känns himla osäkert (den har troligtvis virus, som sagt). Dessutom har jag knappt tid heller, för jag går i skolan mellan 8 och 17 nästan hela veckan. Utöver detta har vi fått inlämningsuppgifter som ska göras till på måndag, hur fasen har de tänkt att vi ska hinna det? Tidsplaneringen rent allmänt känns ju inte som den bästa.

Men till något bra - jag ska få sommarpraktik på Karlskoga kommuns lantmäteriavdelning! Är himla glad över det, eftersom det ju faktiskt är något som är knutet till min utbildning och sådär.

Nu ska jag ta mig iväg och köpa en potatissticka. Efter fyra timmars föreläsningar om jordbruk i måndags blev jag sjukt sugen på att koka lite potatis. Älskar att vi har såna här lite udda föreläsningar om vete, ladugårdar, runstenar och så vidare. Kul med lite omväxling från det vanliga liksom.
/ Diary /

bajs...

Skit också. Min dator har blivit knäpp och får det att se ut som att alla mina filer är borta, fastän de nog inte egentligen är det. Virus, typ. Kul! Försöker fixa med pappa över telefon, men det går ju sådär. Är lite inställd på att bli av med allt nu. Blä. Vi hörs när (om?) min dator funkar igen. Puss!