/ Food /

Torsdag

Den här veckan har känts otroligt produktiv! Jag har varit i skolan hela dagarna och jobbat med projekt, men nu är i princip alla obligatoriska moment i kursen klara så det känns himla bra. Förutom tentan förstås, men det blir ett senare problem.
 
När jag kom hem från skolan i tisdags hittade jag färdigbryggt kaffe, fikabröd och en kock i full fart med att laga mat i min lägenhet. Hur mysigt att komma hem till efter en lång dag i skolan? (Svar: väldigt)
 
 
/ Diary /

Hard work

Idag har jag varit i skolan mellan tio och halv sex, vilket är den längsta skoldagen jag har haft på hela terminen. Man blir ju lite bortskämd med att bara vara i skolan två timmar om dagen haha... Men nu har vi massor att göra och jag längtar tills den här veckan är slut så att allt det jobbiga är över. Plus att jag fyller år nästa vecka (inte för att det är något jag direkt längtar efter, hur speciellt är det att bli 21 liksom? Jag som fortfarande tror att jag är 19 haha).
 
/ Diary /

SKITDAG

Ååååhhh, orkar inte att den här dagen är så fruktansvärt seg, tråkig, lång, värdelös, jobbig och sa jag tråkig? Jag har knappt gjort något mer än att gå upp ur sängen, typ. Hatar sådana här dagar när jag känner mig helt innesluten i mig själv, men samtidigt så väldigt långt borta från allt. Jag borde bara ta tag i dagen (carpe diem? haha orkar inte) men nä. Ska fortsätta ha det skittrist tills jag äntligen får gå och lägga mig om några timmar och sen blir morgondagen förhoppningsvis mycket bättre.