/ Diary /

29 oktober

Det känns lite skumt att jag ska åka till skolan idag, efter att det har varit tentavecka utan någonting schemalagt. Jag har visserligen bara en föreläsning som dessutom är den första för kursen jag ska läsa nu, så det lär nog inte bli en särskilt jobbig skoldag.
 
Nu när jag har lagt mina tentor bakom mig kan jag äntligen se längre framåt i tiden än just tentorna, så nu har jag börjat längta efter att mamma och syster ska komma hit på onsdag. Det var ju nästan två månader sedan jag träffade dem, sjukt hur fort tiden går!
 
/ Diary /

Make me feel unbreakable

Hejhejhej. Jag hade planerat att sova länge idag, så jag gick och la mig sent igår (nuförtiden är halv ett sent för mig, hehe). Men så skulle ju klockan ställas om, så jag kunde ändå inte sova till längre än åtta idag. Vilken besvikelse! Jag gick i alla fall ut på en morgonpromenad, så fint med frost överallt! Jag börjar nästan längta till vintern nu. Tänk er massa fin snö, glögg, lussebullar och allt. Ååååh. Och så är det ju allt slask och sånt, men låt bli att tänka på det.
 
/ Food /

Daimparfait

För en stund sedan gjorde jag en daimparfait som nu står i frysen. Jag har (såklart) smakat på smeten och även lite av kanterna som har hunnit frysa, och den blev himla god! Jag är dock lite osäker på om daimbitarna kommer att bli stenhårda när de fryser, men det återstår att se.