/ Diary /

Champagne

Igår fick jag tillbaka min resväska som blev kvar här nere efter att jag och Tobias var i Kroatien. När jag lämnade ifrån mig väskan var den helt kaos eftersom jag bara hade slängt ner allting. Nu när jag återfick den var alla kläder tvättade och fint organiserade i väskan. Dessutom låg där ett par presenter till mig från London; finkaffe, champagnepraliner och ett matlagningsförkläde. Hur gulligt!?
 
 
/ Diary /

Lämnad ensam

Hej! Nu sitter jag ensam i pojkvännens lägenhet eftersom han jobbar idag. Får se vad jag ska hitta på... titta ikapp lite Pretty Little Liars får det nog bli. Ikväll ska vi + Tobias föräldrar äta på restaurangen där han jobbar, det ska bli trevligt.
 
Min resa igår gick bra, fast jag har ont i axlarna idag. Träningsvärk efter att ha burit på mina väskor kanske? Det var TUNGT! Direkt efter att jag blivit upphämtad av Tobias åkte vi till Olympia (??) eftersom hans jobb bjöd på mat + fotbollsmatch. Vi åt mat och gick hem innan matchen ens börjat. Vakten i entrén frågade om vi skulle komma tillbaka när vi gick ut, och när vi svarade nej såg han jätteförvirrad ut och bara "...... var det ingen bra match?". Haha.
 
Nu är jag hungrig så jag måste gå och köpa ägg till omeletten jag tänkte göra. Tyvärr spöregnar det så det känns inte så lockande att gå ut... Men jag fick tips om att INTE använda någonting från kylskåpet eftersom allt är för gammalt. Bäst att låta bli alltså. Sist jag kom hit hittade jag ett tre månader gammalt mjölkpaket. Någon är inte så bra på att rensa, med andra ord.
 
 
/ Photo /

Karlskoga - Lund

Om bara ett par timmar tar jag med mig alla mina saker och flyttar ner till Lund igen. Det känns bra, men samtidigt lite vemodigt att lämna huset. Jag springer runt och är rädd att ha glömt någonting, men nu tror jag att allt är nedpackat (förutom datorn då). Istället för att ta bussen till min lägenhet idag så byter jag till ett annat tåg och åker hem till Tobias, så jag får inte återse min lägenhet förrän på söndag. Har jag varit ifrån den i tre månader kan jag lika bra vänta två dagar till.
 
Tog den här bilden igår. Jag gillar!