/ Clothing /

Läkarbesök och blåsljud

Jag var helt säker på att det var fredag när jag vaknade imorse, men som tur var kom jag på att jag hade fel. Jag hade nämligen en läkartid idag för att kolla upp mitt hjärta. I somras fick jag åka till akuten när jag kände ett tryck över bröstet, men det var ingen fara. Däremot hade jag ett blåsljud på hjärtat så nu ville de kolla upp om det var kvar, vilket det var. Jag ska därför få göra ultraljud på hjärtat för att se om det är någonting eller inte. Läkarna har sagt att det kan vara helt ofarligt, så jag tänker inte oroa mig i onödan. I alla fall inte förrän jag googlar på det och ser vad det skulle kunna leda till.. haha.
 
Jag idag, med grisstrumpor haha... Insåg just att jag inte har ett enda par enfärgade strumpor, utan alla har motiv av olika djur, cupcakes, bondgårdar, bajshögar med ögon (...eeeehhh hahah!). Kanske dags att köpa lite nya?
 
 
/ Diary /

Tavlor

När jag var i England i mars hittade jag dessa supersöta tavlor i en liten butik i Oxford. Det är egentligen såna dubbelvikta kort, men jag köpte dem för att göra tavlor av. Efter ett par månader tog jag äntligen tag i att köpa tavelramar, och NU (bara sådär åtta månader senare) har jag äntligen fått upp dem på min vägg. De ser dock lite mer snea ut på bilden än vad de är i verkligheten eftersom jag var tvungen att fota i en konstig vinkel för att det inte skulle blänka för mycket.
 
 
/ Diary /

Tomt på schemat

Jag kom just hem från skolan, var där i två timmar idag. Det känns nästan som att jag är ledig hela tiden nu! Det var bara i måndags jag var i skolan en "normal" dag, resten av veckan har jag bara haft en föreläsning per dag och imorgon och på fredag har jag ingenting alls. Ganska skönt, men det känns lite konstigt. Jag borde kanske ägna mig åt självstudier... men nä. Haha.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn och titta på någon serie eller film. Det är så råkigt väder, så att bädda ner sig igen känns helt rätt.