/ Diary /

Söndag

 
Så himla fin dag idag! Jag var ute och joggade i förmiddags och behövde inte ens ha jacka. Hur härligt som helst, trots att joggingturen inte gick så himla bra. Mina vader kändes så otroligt stela och ömma att det närmast var en plåga att ta mig runt mina tre varv i spåret. Men jag lyckades ändå!
 
Nu har jag just gjort en kladdkaka som står i ugnens och sen tänkte jag sätta mig ute i solen och läsa. Underbart!
/ Diary /

Glad påsk!

 
Det blir bara mobil bilder här nu när min dator är trasig, men jag beställde en ny igår! Får hoppas att den kommer snart och att jag blir nöjd med den. Hade världens beslutsångest över vilken dator jag skulle köpa eftersom jag ville ha en fin, gärna vit. Så blev det inte riktigt, men den såg bra ut på bilderna i alla fall. Haha! 
 
Idag är det ju påskafton! Jag har börjat dagen med att titta på en av mina favoritfilmer, Trassel. Senare blir det bakning och påskmat med familjen, så mysigt!
/ Diary /

They came like moths to a flame

 
 Klockan är inte ens sju och jag har varit vaken ett tag nu. Ibland har jag problem med att somna om när jag vaknar för tidigt på morgonen, tror att jag börjar tänka för mycket ochgår upp i varv för mycket. Inte kul när man vill sova länge ju!
 
Det verkar som att jag måste köpa en ny dator, för min vill inte riktigt starta. Och även om jag får igång den så är den ändå inte riktigt frisk. Åååhh, sån tråkig utgift! Och så mycket beslutsånghest över vilken dator jag ska köpa...
 
Igår var jag och mamma och hämtade upp syster som kom med tåget. Innan dess gick vi dock på en liten shopping runda i Örebro. Jag kände för att köpa en helt ny garderob, men nöjde mig med ett linne och en kofta. Duktigt. Nu ska jag kolla efter kläder på internet istället, hihi. I brist på annat att göra när ingen annan i familjen är vaken liksom.