/ Diary /

Gott nytt år!

 
Gott nytt år! Jag hoppas på ett bättre år 2015 än vad 2014 har varit. Under året har knappt någonting intressant hänt överhuvudtaget. Tiden har mest bara passerat utan att lämna några spår efter sig, och jag hoppas på ett mer händelserikt 2015. Med bra händeser då, förstås.
/ Diary /

Jullov

 
Nu har jag jullov! Visserligen har jag tentor efter jul, så det blir inte helt ledigt, men jag behöver ju inte börja tentaplugga riktigt än i alla fall. Idag hade jag min allra sista föreläsning på hela utbildningen. Hur sjukt är inte det!? Efter 4,5 år är det slut på kurser nu, och det som är kvar är att skriva exjobb hela vårterminen. Läraren hade i alla fall på sig julslips och bjöd på skumtomtar som avslutning, haha. På måndag åker jag hem till Karlskoga för att fira jul, så det blir till att packa och städa innan dess. Ska bli så mysigt att få komma hem!
/ Heart /

You're in an illusion after all

Bilder från tumblr
 
Den här söndagen tillbringar jag i soffan med tumblr, bra musik och typiska tjejfilmer. Har inte ens dåligt samvete över att jag inte gör någonting vettigt, för det är ju trots allt söndag och då är det okej.