/ Diary /

The only thing that makes me feel

Hej! Jag går mest omkring och gör ingenting om dagarna. Promenerar, springer, läser, äter. Det är väl ungefär allt. Om en vecka åker jag tillbaka till Lund, men innan dess gör jag ett stopp på vägen hos syster i några dagar. Jag börjar faktiskt tröttna på att ha lov nu... Händer alltid!
 
 
/ Me /

Mörkhårig

Är det verkligen fredag idag? Jag hänger inte alls med i veckodagarna längre, och det gör väl ingenting när man ändå bara går hemma och har jullov. Jag började dagen med att träna pilates till några olika videos på youtube. Riktigt jobbigt faktiskt! Det är bra att det finns sånt nu när jag inte har tillgång till mitt gym.
 
Jag har även färgat håret idag. Tanken var att det skulle bli chokladbrunt, ungefär. Vilket det ju också blev på sätt och vis... Bara det att jag föreställde mig Marabou mjölkchoklad, men jag fick snarare färgen av choklad med 86% kakaohalt. Inte riktigt svart, men väldigt mörkt brun. Jaja, jag är inte så kräsen och jag har inget emot att ha mörkt hår. Dessutom är det bara en toning, så det borde bli ljusare om ett litet tag.
 
 
/ New in /

Senaste tidens shopping

Jag har shoppat himla mycket nu efter jul... Lite för mycket tror jag, hehe. Men det behövs (nästan)! Här ser ni en del av det jag köpt:
 
1. Locktång från OBH Nordica   2. Kudde från Chilli   3. Skor från Scorett
4. Mystofflor från H&M (detta var dock julklapp)   5. Tröja och byxor från Lager 157   6. Min fina klocka från Marc by Marc Jacobs