/ Diary /

I'd like to think that everything will come back to haunt you

 
Tror att den här söndagen är den segaste dagen på länge... har haf långtråkigt ungefär hela dagen, förutom när jag var ute och joggade imorse. Det var mest bara jobbigt (och lite kul, har någon form av hatkärlek till det).
 
Igår var jag och Annie iväg till Örebro och shoppade. Jag körde dit! Och hem! Hade inte kört bil på vägar med hastighetsbegränsning över 50 km/h på väldigt länge, så jag var rädd innan. Men det gick faktiskt bra, så jag är stolt över mig själv. Är även nöjd över att jag inte handlade alldeles för mycket, ett par jeans, ett linne och en ring kändes väldigt lagom.
/ Food /

Pigall

 
Jag har aldrig riktigt lagt märke till chokladbiten Pigall i mataffärerna, och om jag har sett den har jag alltid undrat vem som någonsin köper det. En dag fick jag av någon anledning för mig att prova det, och fick då en mindre chock över hur god den faktiskt var. Helt klart en av mina nya favoriter i godisväg! Nu känns det som att jag har levt i en lögn i hela mitt liv. Samma sak med chokladbien Skotte, som jag verkligen trodde var riktigt äcklig tills jag smakade den för ett par veckor sedan och insåg att den var rätt god. Så dumt att man dömer efter utsidan utan att ens ha en aning om hur insidan är. Både när det gäller godis, annan mat och människor.
/ Diary /

Work work

 
För tillfället sitter jag på sommarjobbet, utan några arvetsuppgifter. Är sjukt uttråkad trots att jag bara varit här i lite mer än en timme idag. Av någon anledning känner jag mig stressad inombords också, men jag kan inte riktigt komma på varför. Känns som att någonting håller på att glida ur händerna på mig utan att jag ens försöker stoppa det, men jag vet intr alls vad det skulle vara. Så skumt.
 
Som tur är har den här veckan gått fort hittills och snart är det ju helg igen. Sen jobbar jag bara en vecka till innan jag får semester. Vad jag ska göra under min lediga tid har jag dock ingen aning om. Vill åka någonstans men har inga planer på det, tyvärr.