/ New in /

Reafynd

 
Dessa byxor fyndade jag på Only igår. Jag har länge letat efter ett par mysbyxor att ha hemma, men som ändå känns okej att gå ut i (när man ska handla mat t.ex.). Mina gamla pyjamasbyxor lever ju inte riktigt upp till det... Men så hittade jag de här för bara 125 kr på rea, perfekt! Helt klart mina nya favoritbyxor, så sköna att det inte är klokt. Ska börja leva i dem.
/ Everyday pictures /

Finbesök

I helgen var mamma och syster nere hos mig och hälsade på. Vi hade det supermysigt med shopping, fika och familjekväll (minus pappa då) framför min lilla mini-tv. Himla tur vi hade med vädret också! Tiden gick alldeles för fort och det var tråkigt att säga hejdå till dem imorse, men om mindre än två veckor åker jag till syster och hälsar på, och sen direkt hem på påsklov så jag behöver ju inte vänta så länge innan jag får träffa dem igen i alla fall.
 
Vår!
 
Åt en sjukt god bakelse med massa choklad och passionsfruktstryffel. Ungefär de bästa smakerna här i livet, kan det bli bättre?
 
Kinamat, tradition att alltid gå dit och äta när familjen hälsar på haha.
 
Shopping på Emporia.
 
Frozen yoghurt från Yogiboost, bästa! Älskar att det finns ungefär allt man någonsin skulle vilja toppa sin yoghurt med.
 
/ Diary /

I wasted time building castles in the air. If there's peace to be found, I won't find it there.

 
Oj, jag råkade visst glömma bort att jag har en blogg. Min vecka har inte alls varit särskilt bra, för att vara ärlig. Inget särskilt som har hänt eller så, men det mesta har bara känts fel och meningslöst. Får hoppas att det blir bättre snart!