/ New in /

Kärlek vid första ögonkastet

 
I veckan fick jag hem den här ögonskuggspaletten och jag har blivit lite smått kär i den. Det är både riktigt fina färger och bra pigmenterade skuggor, så jag är mer än nöjd. Jag brukar oftast använda ögonskugga till vardags eftersom jag tycker att det är roligt (och eftersom jag vill öva på att lägga det fint), så den här paletten kommer definitivt användas mycket. Blir nästan lite rädd för mig själv när jag blir såhär glad över att köpa smink... missbruk nästa? Haha. Nejdå. Ska försöka låta bli att bli helt shoppinggalen. Ha bara ett par saker till på min måste-ha-lista och sen får jag lugna mig.
/ Diary /

Gym

 
Jag tar nästan aldrig bilder på gymmet, eftersom jag alltid brukar lämna telefonen hemma. Ganska skönt att kunna koppla bort allt och gå in i sin egna lilla bubbla och inte bli störd för en stund, tycker jag. Igår åkte jag dock till gymmet direkt efter skolan, vilket innebar att jag var tvungen att ta med telefonen. (Och gymma med lösögonfransar. Haha. Min mascara är nästan slut, så får använda lösfransar istället och jag orkade inte ta bort dem innan jag tränade.) I alla fall så kändes det sjukt pinsamt att ta bilder på sig själv på gymmet... kanske bara jag som är feg, men kände mig uttittad.
 
Nu ska jag gå en promenad i det fina vädret. Känns som vår ute, äntligen!
/ New in /

Fredagsnöje: internetshopping

 
När man är nära att dö tråkighetsdöden kan internetshopping av sminkprodukter vara en bra räddning. Rekommenderas för de som har för mycket pengar eller är i behov av smink. Rekommenderas inte för de som försöker spara pengar eller tycker att smink är onödigt och tråkigt.
 
Jag ligger nog lite mitt emellan. Är varken rik eller fattig, har kommit in i en period där jag gillar att köpa smink trots att jag inte riktigt behöver det, samtidigt som mitt sminkförråd inte direkt svämmar över så det skadar inte att få in lite nytt. Helt okej fredagsnöje igår för min del alltså. Har bara lite ångest över att spendera över 1000 kr på saker som jag egentligen hade kunnat klara mig utan.