/ Me /

Jag förtjänar att få vara stolt

 
Just nu är jag sjukt glad! Fick just veta att jag har klarat alla tentor för den tentaperioden som just var. Det innebär dessutom att jag har klarat av hela min utbildning utan att få en enda omtenta. Jag har alltså blivit godkänd på alla tentor på första försöket och det är jag faktiskt riktigt nöjd och stolt över.
 
Min självkänsla har på senaste tiden haft en svacka och har vid vissa tillfällen varit nästan obefintlig. Jag jobbar på att förbättra den, och jag tror att det är ett bra steg på vägen att jag kan säga att jag är nöjd med en prestation utan att försöka ursäkta mig eller klanka ner på mig själv i samma veva. Inget "det var väl inget särskilt...", "jag kunde gjort bättre" eller liknande. Jag har lagt ner mycket tid åt att plugga, det har givit resultat och jag är stolt. Det förtjänar jag att vara. Punkt.
/ New in /

Vårjacka

 
Igår köpte jag med mig den här jackan hem från MQ och jag gillar den supermycket! Den är verkligen hur skön som helst och kommer bli perfekt till våren. Så nu väntar jag bara på lite varmare väder för jag vill använda den på en gång... Tur att jag bor i Skåne så våren kommer relativt tidigt!
/ Clothing /

Bra fredag

 
Idag känns som en bra dag. Jag har en sån härlig fredagskänsla och dessutom var jag och Ida iväg och shoppade efter skolan. Jag hittade en jacka som jag är SÅ nöjd med. Ska visa sen!  Älskar känslan av att ha köpt någonting fint, jag blir helt lycklig.