/ Diary /

Flyttar bloggen!

Jag har bloggat på den här bloggen i 6,5 år nu och känner att det är dags för en liten förändring. Jag känner att det behövs, eftersom det börjar bli lite enformigt att sitta med samma bloggverktyg år ut och år in. Jag kommer därför fortsätta blogga som vanligt på en annan bloggortal, och hoppas att det ska ge mig lite mer motivation. Ni hittar min nya blogg på:
 
nouw.com/justlikelinnea
Hoppas att ni vill följa med! :)
 
 
"Kod för att importera min blogg till Nouw: 0362539322"
/ Diary /

Fara för mig själv

 
Idag får bli en riktig mysfredag! Hade tänkt ge mig ut och på en joggingrunda nu efter lunch, men känner inte riktigt för det. Jag kanske gör det senare, eller kanske inte... troligtvis inte. Får samla alla mina krafter till morgondagens benpass. Istället för att vara hurtig och ge mig ut ska jag spela datorspel med min syster. Vi har blivit riktigt nördiga de senaste dagarna. Eller ja, hon har varit spelnörd ganska länge men nu har jag äntlgen hittat ett spel jag gillar och som är kul att spela så länge vi gör det tillsammans. Vilket spel vi spelar då? Star Stable. Ett hästspel som är riktat till typ 10-åringar. Hahaha. Men det är kul.
 
Jag har förresten insett att jag inte borde få hålla på med matlagning, för mitt eget bästa. De senaste dagarna har jag skurit mig i tummen, skurit mig rakt över fingrarna (därav plåstren på bilden) och när jag lagade lunch nyss skvätte det kokande potatissoppa över halva min arm så jag fick brännmärken. Ajajaj. Matlagning är farligt.
/ Clothing /

Grocery shopping

 
Såhär var jag klädd när jag åkte och handlade mat för en liten stund sedan. Så himla skönt att äntligen kunna ha vårjacka och sneakers (och jeans med hål i...)! Det blev dock lite kallt åt mina knän eftersom det blåste massor, som vanligt i Skåne. Hur svårt kan det vara att få till en vindstilla dag egnetligen!?
 
Imorse var jag iväg till gymmet en sväng och körde något slags göra-vad-jag-känner-för-pass. Blev en massa knäböj, lite axlar, lite triceps, lite mage. De höll på att flytta omkring en massa maskiner i gymmet, så det var rätt rörigt. Ingen idé att försöka få en bra struktur på träningspasset då, haha.