/ Diary /

Hemhemma

Nu är jag hemma i Karlskoga efter några timmars tågresa. Jag blev avlämnad på stationen av pojkvännen i förmiddags så jag slapp åka buss och bära mina tunga väskor själv, vilket jag är himla tacksam över. Det är INTE kul att släpa omkring på väskorna, och dessutom får man ont och blåsor i händerna av dem.
 
Igår kväll var vi på en fransk restaurang i Lund och åt avskedsmiddag. Det var så sjukt gott, både maten och desserten. Jag provade chokladfondant för första gången... ååh. Sen gick vi till ett annat ställe och tog ett par drinkar. Det var en himla mysig kväll.
 
Nu när jag tänker tillbaka så var Tobias hos mig kvällen innan jag åkte hem för sommaren förra året också. Det var alldeles när vi hade börjat träffas, och det var första gången han sov hos mig. Jag lyckades dock inte sova på hela natten eftersom jag var nervös och knappt vågade vända på mig för att inte väcka honom... haha. En 90-säng är nog egentligen för litet för två personer, men som tur är har jag inga problem med att sova (och knuffas lite) nu längre.