/ Heart /

Nyfunna sminkfavoriter

 
På senaste tiden har jag "råkat" handla en del nytt (och tyvärr ganska dyrt) smink, men det har lett till att jag har hittat en del nya favoriter som jag är riktigt nöjd med att jag skaffade:
 
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
Den här contourpaletten är helt klart det dyraste jag köpt i sminkväg (595 kr), men jag slog till när Kicks hade 20% rabatt på allt smink i mellandagarna. Jag gillar den verkligen, även om jag hade önskat att de ljusa färgerna var ännu något ljusare, då min hy är väldigt blek naturligt.
 
MAC Mineralize Blush
Det här är den enda rougen som jag någonsin har ägt, men jag tycker att den är sååå fin och är riktigt nöjd. Jag har färgen New Romance.
 
MAC Pro Longwear Concealer
Jag fick den i julklapp och kan säga att det helt klart är den bästa concealern jag har provat. Täcker fantastiskt bra!
 
Benefit They're Real Mascara
Sist men inte minst, den BÄSTA MASCARAN NÅGONSIN. Verkligen. Den kan inte räknas som en nyfunnen favorit då jag har gjort över med ett antal stycken mascaror av den här sorten, men den var tvungen att vara med här ändå för att den är så himla bra. Ger riktigt långa och fylliga fransar! Tyvärr är Sephora den enda affären i Sverige jag vet som säljer märket Benefit, och Sephora finns ju inte på så många ställen. Jag fasar redan för ifall jag kommer flytta ifrån Lund och inte ha nära till Sephora på Emporia i Malmö, för jag kommer troligtvis aldrig vilja ha en annan mascara än denna.
#1 / / Anna:

Har nyligen köpt smink från Benefit som jag ÄLSKAR. Kanske ska ta och testa mascaran också, hehe. Sminkar du dig mycket/ofta?

Svar: Det tycker jag absolut att du borde göra! Jag sminkar mig när jag ska till skolan och så, inte om jag bara är hemma hela dagen :) Men tycker att det är rätt kul!
Linnéa

#2 / / F R I D A ▴:

ä l s k a r den mascaran!! så sorgligt att sephora inte finns i göteborg för min börjar ta slut och jag vill inte heller ha någon annan, den är så överlägsen!

#3 / / Malin Jonsson:

Åååh vill testa concealern och mascaran! :)

Svar: Gör det! Båda är riktigt bra :D
Linnéa