/ Diary /

Och regn regn regn föll ner ner ner

Igår fick vi våra nollor! Det var även presentation av de olika delarna av V-sektionen i kåraulan och sen grillade vi hamburgare i regn, nollorna gjorde ett bra spex och sen gick vi till V-café i regnet. Bra dag/kväll/natt!
Idag skulle vi till St Hans backar och tävla och hålla på, så jag gick till skolan. Problemet var bara att just innan jag gick började det SPÖREGNA. Jag menar verkligen spöregn. Så det var bara till att ta på regnjacka och paraply. Tog sällskap till skolan med en trevlig tjej från korridoren mittemot som kom ut samtidigt som mig. Blev genomblöt rätt fort och efter halva vägen plaskade det allvarligt talat av vatten innifrån mina skor. Trevligt. Och när jag kom fram fick jag veta att det var inställt pga. regnet. Inte kunde jag följa med resten av gruppen som lyckats ta sig dit och titta på film heller eftersom jag var så blöt. Så det enda positiva med allt var väl sällskapet till skolan.
/ Diary /

Kick.Nu är det dags för phadderkickoff! Äntligen får jag använda min kära overall igen.. haha. Fast jag ogillar att den är så himla tom. Förutom de märken jag har satte jag på lite sånt jag hittade här, typ ett magnethjärta, en nyckel och en pin där det står Jag vill åka spårvagn. Man tar vad man har! Imorgon får vi våra nollor också, spännande!
/ Diary /

Händig tjej.

Vet ni, jag har gått och blivit lite händig sådär! Igår sydde jag nämligen på märken på min overall (det var väl på tiden med tanke på att jag fick dem för ett år sedan... haha) och idag har jag bytt en glödlampa! Helt själv! Jag var till och med tvungen att köpa en ny, kände mig ju ganska lost där på glödlampshyllan ett tag måste jag erkänna. Men det blev rätt och nu lyser min taklampa igen. Känner mig mycket stolt över mig själv faktiskt.