/ Clothing /

I will attack!


Hallå där ute :)
Idag ser jag ut som på bilden ovan... minus hårbandet. Jag hade det bara för bildens skull, lite hippiekänsla över det hela.

Egentligen har jag inget jag vill säga, så jag ska inte skriva massor av onödigt babbel. Men hittills idag har jag i alla fall plockat upp pusslet och städat i mitt rum samt börjat läsa Breaking Dawn. Nu sitter jag och lyssnar på 30 Seconds to Mars och strax ska jag ut på promenad (vädret är jättefint). Senare ska jag hem till Annie också. Great!
Inget tråkigt babbel? Trodde jag ens själv att jag skulle lyckas med det? :P
/ Photo /

IsigtSista samhällskunskapsprovet är gjort och vi har inget mer prov man måste plugga sådär jättemycket till förrän näst-nästa vecka. Dessutom är det fredag. Kan det bli bättre?

På tal om is förresten: jag misstänker att mina skor är av en extra hal variant. Jag går alltid omkring som Bambi på hal is, medan alla andra tycks kunna hålla sig på fötter utan några större problem. Visst måste det väl vara skornas fel, för det kan väl inte vara så att jag har dålig balans...?
/ Diary /

Tusen bitar
Jag hade verkligen gett mig den på att jag skulle klara av att lägga det här pusslet, och jag hade kommit en liten bit på väg i alla fall. Tror ni inte att jag lyckas välta omkull brickan som pusslet låg på?
Tusen bitar, rakt ner på golvet. Flera timmars arbete förgäves.

Det här måste väl ändå vara en giltig anledning till att ge upp? För jag tänker inte bygga ihop allt igen, det säger jag bara.