/ Me /

Lilaskimrande hår

 
Igår var jag så uttråkad att jag fick för mig att jag var tvungen att förändra och experimentera med mitt hår (för att skapa lite spänning i vardagen, liksom). Som tur är så har jag ju min syster som min frisör, så jag fick henne att både klippa och färga mig. Är det någonting jag har lärt mig med tiden så är det att hemmafärgning aldrig blir som man har tänkt sig. I alla fall inte för mig.
 
Jag färgade med en ljusbrun färg närmast hårbotten (den brukar bli nästan svart när jag använder den, men nu blev den bara lite mörkare än min naturliga färg) och en mörklila färg i längderna (den blev i princip svart med lila skimmer i solen). Tanken var väl egentligen att jag ville ha en ombreeffekt med mörkt uppe och en lite ljusare, lila nyans längre ner, men det blev visst ljust uppe och mörkt nere istället. Jaja, tur att jag inte är så kräsen. Hade dock velat ha en lite större förändring egentligen, så får se om jag låter det vara såhär eller experimenterar vidare...
/ Diary /

Pass & hallon

 
 
Idag var jag iväg till polisen för att fixa nytt pass - och gissa vad? Jag blev faktiskt helt okej på mitt nya passfoto! Nästan bra, till och med. Har aldrig hänt mig förut, så jag blev helt glad och förvånad när jag såg det. Speciellt roligt var det också eftersom mamma och pappa, som också fixade nya pass, på något sätt lyckades få riktigt osmickrande bilder båda två. Hahaha.
 
Nyss var jag och syster ute i trädgården och plockade hallon. Den översta bilden visar hur mycket vi plockade under samma tid... När min burk nästan var full hade hon fått ihop 29 hallon. Tror att hon var lite väl kräsen faktiskt.
/ Leaving home /

Liten roadtrip

 
 
 
 
 
 
 
I veckan var jag iväg på en liten roadtrip med min familj. Vi åkte först till Söderköping och åt glass på Smultronstället där (jag åt en med passionsfruktssorbet, melonglass, mangoyoghurtglass, mangosås och grädde, sååå gott!). Sedan åkte vi vidare till Norrköping och gick omkring i stan en liten stund, innan vi åkte vidare till Tranås och övernattade i min systers lägenhet. Nästa dag åkte vi till Gränna och tog båten ut till Visingsö där vi åkte omkring och titade lite. Sedan bar det av hemåt igen. Ingen jättestor semester direkt, men ändå rätt så mysigt.