/ Food /

Kyckling med pestosallad

Igår åt jag en sån himla god (och enkel!) middag; ugnsgrillad/ugnsbakad/vad-det-nu-heter kyckling med massa kött&grillkrydda, avocado, majs, gröna sojabönor och pestosallad (sallad, gurka och tomat blandat med en klick pesto). Det var verkligen sååå gott, varför har jag aldrig tänkt på att blanda sallad med pesto förut!?
 
Just nu sitter jag och väntar på att min familj ska komma hit. De ska vara här över helgen, så vi ska åka in till Malmö, åka till Ikea och förhoppningsvis kan jag få ett förskott på en födelsedagspresent i form av en matberedare. Ikväll ska vi äta på kinarestaurang, tradition att äta där när de kommer hit! Men det är så himla mysigt. Och gott. Jag har städat massor i min lägenhet, så hoppas inte att de kommer klaga på att det är dammigt! Haha, det har hänt förut...
 
 
/ Food /

Questbar

Hej! Jag har just varit och tränat och sitter nu och äter på en Questbar. Fick hem en låda med chocolate chip cookie dough-smak i måndags och jag är helt såld. Har faktiskt redan lagt en beställning på en låda till, fast i en annan smak. Jag beställde från iherb.com vilket blir billigare än att köpa från en svensk sida, och det funkade jättebra. (Om ni också vill köpa något därifrån kan ni ange koden FML681 i kassan och få 5-10$ rabatt på första köpet.)
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och titta på förra veckans Idol som jag missade eftersom jag bakade tårta. Inget plugg, så skönt!
 
 
/ Diary /

Inredningsplaner

Jag har just kommit hem från en morgonpromenad och sitter och äter frukost. Förut gillade jag inte alls att gå ut och gå direkt när jag vaknat, men nu gör jag det. Så himla mysigt att komma in och äta frukost och dricka massa kaffe sen ju!
 
Jag har fått ett ryck och känner bara att jag MÅSTE göra om i min lägenhet nu. Min familj kommer ner och hälsar på imorgon, så jag har gjort en plan! Det finns en spegel på Ikea som jag verkligen vill ha, och om jag köper ett nytt skrivbord och vrider på det så kommer den att få plats (troligtvis). Så pepp! Måste bara höra med pappa om sladdar och grejer, samt om min skrivare och rauter skulle få plats någonstans. Men jag hoppas verkligen att det går, för jag vill ha lite förändring i lägenheten nu.
 
Gick här imorse, dock var det inte alls lika grönt och fint... Dessutom massor av grenar som låg över hela vägen efter stormen.