/ Diary /

Matshoppinglycka

Just nu sitter jag i pojkvännens lägenhet i Helsingborg och väntar mest bara på att han ska komma hem från jobbet. Tidigare idag gick jag iväg i regnet för att leta efter en annan mataffär än Hemköp, som är den närmsta, för att jag bara skulle köpa ett paket tuggummi. Och eftersom jag redan varit på Hemköp och köpt frukost imorse kändes det himla tråkigt att gå dit igen. Så jag gick en liten bit, inte alls långt, och hamnade på en liten coopaffär som hade massor av såna där organiska matvaror som jag älskar. Jag fastnade vid den hyllan ett bra tag, och kom sedan tillbaka till lägenheten (efter en omväg där jag gick lite vilse) med ett par raw-bites. Och tuggummin förstås.Imorse köpte jag även kokosolja för att steka havrepannkakor i (det kändes inte speciellt lockande att steka i Tobias flytande margarin som står i kylen, dels för att jag inte gillar margarin och dels för att... se bilden nedan. Jag vågar inte röra någonting i den kylen..).
 
Hittade detta mjölkpaket i Tobias kylskåp när jag kom hit igår. Någon behöver rensa sin kyl!? / Sjukt fin solnedgång över havet, ljuset var helt magiskt. Det gick självklart inte så bra att fånga med mobilkameran.
 
/ Diary /

Reser iväg lite

Om ett par timmar ska jag åka iväg till Helsingborg och jag kommer inte hem förrän min semester är slut (dvs. om nästan två veckor). Jag och Tobias ska åka till Kroatien på lördag... vi bokade idag. Sjukt kort varsel tycker jag som är lite av ett planeringsfreak, men det ska bli kul!
/ Diary /

4 för 3

Jag börjar känna mig rätt uttråkad. Jag har semester och börjar inte jobba förrän i början av augusti igen, vilket är jätteskönt, men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mina dagar. Jag gick till bokhandeln idag och köpte böcker; ta fyra, betala för tre. Perfekt sysselsättning för ett tag.
 
På onsdag åker jag i alla fall till Helsingborg. Längtar! Om jag får tid då så kanske jag tar en tur till Lund för att se hur min lägenhet mår (hoppas hoppas hoppas att den där ingen-reklam-tack-lappen jag tejpade på min brevlåda innan jag åkte hem över sommaren sitter kvar).
 
Mina armar har för första gången någonsin antagit en färg som nästan skiftar åt det bruna hållet. Jag blir alltid bara lite röd (eller helt uppbränd), men det här är det närmsta en normal bränna jag någonsin kommit. Jag blir nästan lite rädd för mina egna armar när jag tittar på dem i vissa ljus (ja, jag är lite lättskrämd). Men jag gillar det!
 
Och så en lite turistaktig bild på mig i Cambridge.