/ Food /

Cheesecake med lemoncurd och choklad

 
Igår vankades det bakning hemma hos mig! Det blev en cheesecake med lemoncurd och choklad och den var faktiskt riktigt god. Inte så svårt att misslyckad när man bara har goda ingredienser i. Speciellt lemoncurd, sååå himla gott ju. Jag som vanligtvis brukar vilja göra det mesta själv när det kommer till bakning överlät uppgiften att smälta choklad till mitt baksällskap, vilket slutade med att vi fick två kastruller med brända chokladklumpar. Hahaha. Sen smälte jag chokladen i mikron själv istället. Lika bra så! Receptet på cheesecaken finns här.
/ Me /

You blow me away

 
Så var det måndag igen! Ganska skönt faktiskt eftersom jag knappt har gjort någonting vettigt på hela helgen. Idag var jag bara i skolan i 1,5 h och gjorde lite grupparbete (inte för att vi fick så mycket gjort dock...), så det har nästan känts som söndag idag också. Jag var på ett pass högintensiv träning idag, precis som jag brukar varje måndag. Det är fruktansvärt jobbigt, men samtidigt älskar jag att pusha mig själv och inse att jag faktiskt klarar mer än vad jag tror. Känslan efteråt är oslagbar. Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här inlägget egentligen, så det är nog dags att jag slutar skriva nu. Puss på er!
/ Diary /

Inget varmvatten = fryser ihjäl

 
Bloggen har stått tom ett litet tag nu, men jag har haft ganska fullt upp den senaste veckan. Jag har bland annat varit hundvakt åt Achilles i några dagar, och han är så uppmärksamhetskrävande att jag knappt får lov att sitta vid datorn utan att han skäller på mig. Haha!
 
Idag hade jag (och har fortfarande) ett långt hål från skolan. Inte direkt det roligaste att ha undervisning 8-10 och sedan 15-17, men jag åkte iväg och tränade direkt efter första föreläsningen. Sen när jag kom hem och skulle duscha så hade jag inget varmvatten. Hemskaste duschen någonsin! Jag är riktigt frusen av mig och har nu suttit och försökt återhämta lite värme genom att dricka kaffe och vira in mig i en filt, men det går sådär. Jag ska snart åka tillbaka till skolan och fasar för att gå ut. SÅ KALLT.