/ Food /

Klassiker fast ändå inte

 
Till lunch idag lagade jag en riktig klassiker till maträtt, men inte på det vanliga sättet. Till min köttfärsås med spagetti använde jag vegetarisk färs istället för vanlig och bönpasta istället för spagetti. Hade även i lite matlagnings"grädde" baserad på havre. Måste säga att det blev riktigt, riktigt gott! Jag var lite osäker på vad jag skulle tycka om den vegetariska färsen eftersom jag inte bruka äta såna köttersättningsprodukter, men jag blev verkligen positivt överraskad över hur god den var. Jag vill börja laga lite mer vegetarisk mat, och efter att det här blev en sån succé känner jag mig bara ännu mer sugen på att laga fler såna maträtter.
 
Om en liten stund tänkte jag ta en promenad ner till stan. Det är ju himla fint väder ute, så vill verkligen inte sitta inne resten av dagen. Behöver dessuom köpa ett nytt puder, så att gå till stan för att handla det blir ju perfekt.
#1 / / ɑ n n i k ɑ:

Mumsigt :D

#2 / / Jennifer:

var har du köpt din bönpasta? :)

#3 / / Jennifer:

var har du köpt din bönpasta? :)

Svar: Jag köpte den på Willys, från märket Risenta :)
Linnéa

#4 / / Anna:

Ser riktigt gott ut, bra tips! Var hittade du bönpastan?

Svar: Jag hittade den på Willys, från märket Risenta :)
Linnéa

#5 / / Junitjej:

Vad gott det verkar!

#6 / / Amanda Halldan:

såg riktigt gott och fräscht ut!!

#7 / / tommy:

ser gott ut =)

#8 / / Louise:

Vad roligt, typ exakt sån mat jag själv äter :D

#9 / / Mie :

Ser jättegott ut! När jag slutade äta kött så testade jag de flesta köttersättningarna och vegetarisk färs är verkligen en av de bästa! :)

#10 / / Thea:

Vegetariskt är ju sååå himla gott!